.::FoLLoW Me::.

.::Adie Muslim'z::.

Tuesday, May 31, 2011

Adie Muslim di laman sosial....~ chill~~

Hi!! Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca dan juga blogger2 yang telahpun menjadi follower adi.. tq for your suppoter especially yang selalu komen dan juga yang memberi kritikan membina untuk adi terus memperbaiki hasil solekan dan juga menjadi lebih maju dan berjaya dalam dunia persolekan ini...

jadi untuk memudahkan anda semua berurusan ataupun mudah menghubungi Adie, anda bolehlah terus berhubung dengan Adie melalui :
  • Hand Phone : 0172346546 / 0135943145
  • Yahoo Mail (YM) : adie_muslimz
  • Emel : adi_purplez@yahoo.com
  • Facebook : Adie Muslim'z / Adie muslim'z Make-Up Artist / ADIMUSLIM BRIDAL HOUSE
diharapkan kepada client2 adi, anda bolehlah 'add' adi di facebook supaya mudah kita berurusan dan lagi mudah by call... tq...

Sunday, May 29, 2011

majlis perkahwinan farhana

make up sanding farhana
tarikh : 29.05.2011
lokasi : hulu bernam
make up : adie
fotografer : johari malek
pakej perkahwinan : sri andam nor

farhana (sebelum)
farhana (selepas)







RESEPSI CT FATEHAH

make up resepsi ct fatehah
tarikh : 29.05.2011
lokasi : alor star, kedah
make up : adie

keesokannya adi mekap untuk majlis persandingan teha... teha request nak mekap yg vouge2 macam kakaknya dulu... so, jom layan gambar...wiiiii~

teha (sebelum)
teha (selepas)
suka kat pelamin ni... walaupun simple tapi nice sangat2.. hehehe







majlis pernikahan ct fatehah

make up nikah for ct fateha
tarikh : 27.05.2011
lokasi : Alor Star, Kedah
make up : Adie

alhamdulilah selesai job di negeri jelapang padi Malaysia.. actually teha ni adik kepada pengantin adi tahun lepas ct farhana... syukur rezeki di negeri kedah tidak putus2... dan bulan 10 dan 11 nanti adi akan ke kedah jugak lagi... jadi jom layan gambar..

fateha (sebelum)
fateha (selepas)




Monday, May 23, 2011

acara potong kek kak zila

make up for acara memotong kek kak zila
tarikh : 22.05.2011
lokasi : kampung ketoyong
make up & hair do : adie
pakej perkahwinan : sri andam nor

zila (sebelum)
zila (selepas)





majlis persandingan Dinda

make up dinda for majlis persandingan
tarikh : 22.05.2011
lokasi : kampung ketoyong
make up : adie
pakej perkahwinan : sri andam nor

dinda (sebelum)
dinda (selepas)



Sunday, May 15, 2011

Wedding Amy & Azizul

make up majlis persandingan Amy & Azizul
tarikh : 15.05.2011
lokasi : sungai tengi
make up & hair do : adie
fotografer : izad syah
pakej perkahwinan : sri andam nor

amy (sebelum)
in progress...

dah siap... amy (selepas)









Saturday, May 7, 2011

majlis mengundur leen

make up leen for majlis mengundur
tarikh : 8.5.2011
lokasi : butik sri andam nor
make up : adie
pakej perkahwinan : sri andam nor

nak story sikit...kali ni adi mekap kat butik sri andam nor... leen datang lewat ke kedai.. so leen nak mekap yg paling simple dan paling cepat. adi ikot je hehehhe...

leen (sebelum)
leen (selepas)



Friday, May 6, 2011

majlis persandingan shira purnama

make up shira for majlis persandingan
tarikh : 7.5.2011
lokasi : tanjung malim
make up : adie
pakej perkahwinan : Romantis bridal

shira (sebelum)
shira (selepas)