.::FoLLoW Me::.

.::Adie Muslim'z::.

Sunday, February 20, 2011

Anugerah Sri Angkasa 2011

thanks a lot kat kak vie xendra coz bagi adi peluang untuk join team media prima untuk make up kat anugerah yang cukup berprestij iaitu Anugerah Sri Angkasa 2011... memang banyak pengalaman yang dapat adi pelajari untuk 2 hari di sana... ramai jugak MUA senior yang adi jumpa yang selalunye just tengok facebook2 diorang je.. kali ni jumpe live huhuhu.... antaranya kak naza, kak azie, sharmin tv3, team2 derina, MUA astro, MUA RTM (kak zam, mimie, dan along), epie temerloh dan ramai lagi... seronok!!! x banyak gambar yg diambil.. jadi ini jerla gambar bingkisan dari ASA2011... Heheh jom layan
ajam & noreez (MUA Karangkraf), kak naza & adie
team make up untuk media prima.....
wif fafau hasil solekan dari kak bib MUA ASTRO
wif mazlan pet2... xtau sape mekap hehehe

Adie Muslim'z - make up Syafinaz cover hiburan metro ahad 20/2/2011




Saturday, February 12, 2011

RECEPTION TENGKU AZIRAH

make up persandingan tengku azirah
tarikh : 12.02.2011
lokasi : taman bernam jaya
make up & hairdo : adie
pakej perkahwinan : sri andam nor

tengku (sebelum)
tengku (selepas)




sori gambar x lawo sangat sebab pakai kamera hp heheheh

Saturday, February 5, 2011

MAJLIS PERSANDINGAN KAK NORLIN & ABG NIK

make up for majlis persandingan kak norlin & abg nik
tarikh : 05.02.2011
lokasi : taman bernam jaya
make up : adie
pakej perkahwinan : sri andam nor
fotografer : azmil (nikonian anbu)
busana persandingan : sequins bridal couture

kak lin (sebelum)
in progress.. zzzzz

last touch up!
done... di atas pelaminan





out door kat tasik proton..


persalinan kak norlin

persalinan kak lin...
tarikh : 04.05.2011
lokasi : taman bernam jaya
make up & hair do : adie
pakej persalinan : sri andam nor

kak lin (sebelum)
kak lin (selepas)
persalinan jawa




baju persalinan puteri perak


baju persalinan lengga

baju persalinan kimono