.::FoLLoW Me::.

.::Adie Muslim'z::.

Saturday, October 29, 2011

MAHARAJA LAWAK MEGA (Malaysia, Singapura. Indonesia) - minggu pertama

salam sejahtera semua... alhamdulilah, dengan kepercayaan terhadap bakat yang ada, adi terpilih untuk join team make up for MAHARAJA LAWAK MEGA anjuran ASTRO yang berlangsung di SELANGOR ROYAL THEATER. Rancangan ni menggabungkan pelawak-pelawak hebat dari 3 buah negara iaitu dari Malaysia, Singapura dan juga Indonesia. thanks banyak2 kat kak Jue Eden sebab bagi adi peluang untuk mencuba pengalaman make up artis2 international ni. ok untuk minggu pertama ni, adi make up untuk kumpulan GEBU dari Singapura. diorang memang happy sentiasa. best make up diorang... di bawah ni adi ade letak pic2 adi make up untuk kumpulan GEBU. ala pic kurang jelas (pakai kamera hp murah jer hehehe) kalau sesiapa yang tengok dalam astro haritu bolehla komen ya tengok live ok ke tak make up nya.. hehehe adi ok je kalo orang nak komen2 ni....watak yang mereka mahukan adalah karektor wanita bekerjaya so make up kena fresh.. so ni lah hasilnya.... dan yang paling adi terkejut adalah, dato CT jadi juri tetap untuk MLM ni.. ya ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... kali ni x sempat bergambar dengan dato CT..xpe... minggu depan yer.. tunggu.. jom layan gambar...
kak yan (produser dan komedian singapura) actualy bila dah bersembang-sembang barula taw yang kak yan ni banyak berlakon kat Malaysia.. antaranya filem GOSOK memegang watak mak kepada tam spider.. heheheh ingat2...


barisan MUA untuk make up MAHARAJA LAWAK MEGA dari kiri : KAK BIB (mua astro), KAK SIKIN, KAK MAS, IZZAH, KAK CT, ADIENA, ADIE, dan DOT
sempat la tengok artis2 ni buat reheasel.. hehehe...

No comments: