.::FoLLoW Me::.

.::Adie Muslim'z::.

Monday, July 11, 2011

MAKE UP FOR FUN!!!

Hi... Salam semua... kali ni adi just nak share make up adie yang berkonsepkan less is more.. hehehe x taula menjadi ataupun tidak coz adi buat ni pon untuk meningkatkan skill make up adie je... thanx to cleopatra coz sudi menadahkan muka untuk diconteng oleh adi hehehe... dan, alang2 dah mekap kite pakaikanla baju lawa dan rambut setting baik punya.. hehehe baju special dari butik ADIMUSLIM BRIDAL HOUSE... hhehehe jom layan gambar ya..~

cleopatra (sebelum)
cleopatra (selepas) untuk baju yang pertama... dress peach sesuai untuk nikah dan bertunang...~ adie x cukur kening.. just gune gam untuk tutup kening yang berselerak~









baju yang kedua.. sweet purplez.. sesuai untuk malam berinai dan paling special untuk hari persandingan hehehe.~










1 comment:

Salina Salehan a.k.a iena chomey said...

adie boleh tau tak adie guna gam ape untuk tutp kening tu..harap boleh share..tq