.::FoLLoW Me::.

.::Adie Muslim'z::.

Sunday, February 20, 2011

Anugerah Sri Angkasa 2011

thanks a lot kat kak vie xendra coz bagi adi peluang untuk join team media prima untuk make up kat anugerah yang cukup berprestij iaitu Anugerah Sri Angkasa 2011... memang banyak pengalaman yang dapat adi pelajari untuk 2 hari di sana... ramai jugak MUA senior yang adi jumpa yang selalunye just tengok facebook2 diorang je.. kali ni jumpe live huhuhu.... antaranya kak naza, kak azie, sharmin tv3, team2 derina, MUA astro, MUA RTM (kak zam, mimie, dan along), epie temerloh dan ramai lagi... seronok!!! x banyak gambar yg diambil.. jadi ini jerla gambar bingkisan dari ASA2011... Heheh jom layan
ajam & noreez (MUA Karangkraf), kak naza & adie
team make up untuk media prima.....
wif fafau hasil solekan dari kak bib MUA ASTRO
wif mazlan pet2... xtau sape mekap hehehe