.::FoLLoW Me::.

.::Adie Muslim'z::.

Sunday, November 28, 2010

IMBAUAN ~ ADIE TOUCH (part 7)










~ MARI MENARI - MINGGU TEMA BOLLYWOOD ~

sabtu minggu ni adie join make up mari menari... dan tema minggu ni adalah bollywood.. walaupun terkejar-kejar dari ipoh ke bukit jalil adie tetap cool... coz dah minat kan... jadi ape je rintangan ditempuhi dengan baik hehehhe... jom layan gambar

pasangan mm zarin... adie mekap isterinya.. konsep ala2 perempuan india gipsi

yang kedua adie make up husna isteri kepada pasangan mm zul
fida & adie
yan (MUA ASTRO) & adie
lisa & adie
adie & lisdawatie
zul huzaimie & adie
haaaaa.. sape ni?? teka-teka
didie elias ar.. hehehe lucu2
wif dato' david arumugam
my touch for kak rock & me
lan & me
wif hairstylist team



wif kak ila...

wif ayoi and team

majlis perkahwinan kak eton

make up for majlis perkahwinan eton
tarikh : 28.11.2010
lokasi : hulu bernam
pakej perkahwinan : sri andam nor
make up : adie

lepas jer adie mekap ida (pengantin kat bawah post ni) adie pegi mekap eton plak... time ni emosi dah stabil sikit... tapi pengcahayaan dalam bilik pengantin pulak mengganggu konsentrasi...apapun yang terjadi i'll do my best... jom layan gambar...

eton (selepas)



majlis perkahwinan ida

make up ida
tarikh : 28.11.2010
lokasi : ketoyong
pakej perkahwinan : sri andam nor
make up : adie

time ni adie make up untuk 2 orang pengantin... dan time ni jugak wallet adie tercicir. otak bercelaru fikir macam2... terpikir camane nak ganti i.c, lesen, kad2 penting dan lain2.. dan yg paling penting duit...... jadi emosi sedikit terganggu dan terus terang adie cakap konsentrasi nak mekap time ni just 20% jer.... namun adi tetap bagi yang terbaik untuk ida... ida ni mude lagi baru 17 tahun... apapun semoga berbahagia yer ida.... SELAMAT PENGANTIN BARU..jom layan gambar

ida (sebelum)
ida (selepas)


majlis persandingan ct safa & solehuddin

make up majlis persandingan ct safa
tarikh : 27.11.2010
lokasi : ipoh
make up : adie
fotografer : boy

ct safa (sebelum)
on the way nak siap... tengah-tengah make up contact lense terkeluar hehehhee.... ni adi snap time ct nak masukkan semula contact lense...
ct safa (selepas)
adie & ct safa


majlis pernikahan ct safa

make up majlis pernikahan ct safa
tarikh : 26.11.2010
lokasi : ipoh
make up & ikatan tudung : adie
fotografer : boy

adi kenal ct ni time die belajar make up dengan adie... kalo nak tau ct ni dapat tempat ketiga pertandingan projek berlian dalam majalah pengantin anjuran dr rozmey (justimate tu...) thanks kat kak ct n keluarga atas layanan yang baik... jom layan gambar...

ct safa (sebelum)
ct safa (selepas)
menunggu giliran untuk dinikahkan... ade 5 pasangan pengantin yang nak bernikah kat mesjid ni... ngantok cek menunggu... hehehee


Wednesday, November 24, 2010

SIMPLE MAKE UP FOR KAK JAJA REDZA

tarikh : 24.11.2010
make up : adie
busana : ADIMUSLIM BRIDAL HOUSE

kali ni adie make up kak jaja sesimple yang boleh dengan menggunakan liquid foundation by sari ayu.... dan inilah hasilnya... hurm, best jugak gune sari ayu yer... hehehe jom layan gambar...

kak jaja (sebelum)
kak jaja (selepas)