.::FoLLoW Me::.

.::Adie Muslim'z::.

Thursday, September 30, 2010

make up jane - penari kadazan dusun

make up penari dari sabah - tarian menggalai
make up & hair do : adie
lokasi : auditorium utama upsi
tarikh : 30.9.2010

jane (before)


jane (after)


Wednesday, September 29, 2010

make up for pre wedding Hani

make up untuk fotoshoot pre wedding hani
tarikh : 30.9.2010
lokasi : bukit jalil & taman botani putrajaya
make up : adie
pakej perkahwinan : isnain galleria (kak emi)

hani nak make up simple jer... sebab adi ade 3 kali lagi mekap hani nanti untuk majlis berinai, nikah dan sanding.... nantikan majlis perkahwinan hani yang akan datang.. jom layan gambar..

hani (sebelum)
hani (selepas)


make up fotoshoot

make over leen for fotoshoot
tarikh : 29.9.2010
make up : adie

leen (sebelum)
leen (selepas)
leen in action.. hehehe pic kurang memuaskan sebab gune kamera biase jer.. kalo nak yg meletop amek kat kamera fotografer yer.. hehehe



Saturday, September 25, 2010

make up untuk majlis mengundur ahmad & naemah

make up majlis mengundur ahmad & naemah
tarikh : 25 september 2010
lokasi : taman melawati, KL
make up : adie
pakej andaman & katering : isnain galleria (kak emi)

naemah (sebelum)
naemah selepas bersama suami


yang berbaju merah tu la kak emi....
sangat suka pelamin ni..... simple dan sangat cantik.... disertai dengan haruman bunga fresh flower.. heheh... i like.....!!








Thursday, September 16, 2010

selamat pengantin baru kak jamilah & abg shahrizat

make up untuk majlis persandingan kak jamilah
tarikh : 16.09.2010
lokasi : sungai limau, gurun kedah
make up : adie
tema warna : hitam,, putih dan kelabu
pakej andaman : lupe namenyer hehhehe...

thanks a lot kat kak jamilah n family bcoz layanan yang sangat baik dan mesra.... hilang segala penat dan keletihan merantau sampai ke kedah dengan sambutan yang best... ni 1st time adie mekap sampai ke kedah.... tq kat kak jamilah kerana sudi beri adi peluang untuk menata rias wajah anda di hari bahagia anda... semoga berbahagia hingga ke anak cucu amin.... jom layan gambar...

kak jamilah sebelum
in progres.... wow rambut adie, karat hehehhe...
tengah tekun ni hihihi... x mo kacau..
finally... kak jamilah selepas...
saje try pakaikan bulu mate bawah cenggitu.... tapi kak jamilah x suke... its ok... hihihii... xder bulu mata bawah pon manis jugak hehhe....
kak jamilah & suamitengah tunggu rombongan untuk berarak....
bergambar kenang-kenangan...


Monday, September 6, 2010

make up for lebaran festival fashion show

make up model-model dari JB cosmowealth model
lokasi : plaza pelangi johor baharu
tarikh : 5 september 2010
event : fesyen show lebaran festival
busana : butik charming & NFL bridal
make up & hair do : adie
fotografer : ijad johorian (ni semua pic dari kamera die.. tqvm ijad)
credit to abg farid (jbcm), abg jebat & de gang (icon) dan semua yang terlibat termasuklah juga orang yg telah memukau aku dan mengambil hp & my camera.. huh!.... actually adi sangat penat sebab mekap ramai model... bulan puasa lak tu... heheh papepon i do my best for abg farid & JBCM... dorang semua sangat best...