.::FoLLoW Me::.

.::Adie Muslim'z::.

Saturday, July 24, 2010

selamat bertunang adeq & war

make up for engagement adeq
lokasi : bidor
tarikh : 24 julai 2010
pakej tunang & make up : ADIMUSLIM BRIDAL HOUSE

adeq (before)
adeq (after)
gambar-gambar sepanjang majlis pertunangan....






Saturday, July 17, 2010

majlis perkahwinan nas & kumi

make up nikah dan majlis persandingan kumi suzuki (safiyyah-nama islam) & nas
tarikh : 17 julai 2010
lokasi : kondominium selayang point & ideal convention centre selayang
pakej andaman : isnain galleria (kak emi 0173354524)
make up & hair do : adie

kali ni adie dapat job dari kak emi... sebenarnya, dah banyak kali kak emi ni call adie & nak mintak adi make up untuk customer die.... tapi disebabkan bridal lain dah booking adie awal2 dan alhamdulilah sampai bulan disember rezeki adie x putus2... dan hari ni 1st job adie under isnain galleria (kak emi)... dapat pulak pengantin dari jepun... dan pengantin ni rupanyer penyanyi jepun kumi suzuki... so sesape yg follow artis2 jepun mesti anda kenal pengantin ni... hehehe... paling x dapat lupa time mekap nikah.. bile die tengok muke die lepas dimekap, si kumi ni bitau adi "adi, my face look like malay women... thanks yar..".. adie hanya mampu tersenyum... dan untuk malamnya kumi atau nama islamnya safiyyah nak adie make up kasi nampak muke japanese die... so shading light2 jer... ok jom layan gambar....

kumi (make up nikah)

kumi & nas (persandingan dan dinner)






dapatkan lebih gambar kat FB adie k..---> ADIMUSLIM BRIDAL HOUSE

Sunday, July 11, 2010

majlis perkahwinan mai

make up nikah, malam berinai & persandingan mai
lokasi : parit rambai
tarikh : 10-11 julai 2010
pakej andaman : yus creation
make up : adie

ni last job adie kat pontian sebelum balik ke UPSI... jom layan gambar yer....

mai (sebelum)
mai make up nikah

make up for malam berinai

persalinan jawa

persalinan kimono

persalinan lengga

make up for hari persandingan


Monday, July 5, 2010

make up eyka for my fotoshoot baju pengantin

tarikh : 5 july 2010
lokasi : butik andaman senorita
make up & ikatan tudung : adie
model : eyka
fotografer : abg didie
busana pengantin : adie

eyka (sebelum)
eyka (selepas)





fotoshoot my koleksi baju pengantin

jom layan gambar2 baju pengantin adie yer.. hehhe

koleksi baju pertama


koleksi baju kedua

koleksi baju ketiga
koleksi baju keempat

yg ni interprame dengan model masing2 dengan jurumekapnyer hehehhe
inilah tenaga produksi kali ni hehehhe.... thanks boboi, fara, eyka, abg didie, mak boboi, abg yus dan adam... hehehhe ... lenkali kite melaram lagi k!!~



Sunday, July 4, 2010

make up outdoor fotoshoot Rozita

make up for outdoor fotoshoot
tarikh : 4 july 2010
lokasi : hotel cactus, masai JB
make up : adie
pakej andaman : maryana galeri pengantin

semalam adie dah mekap kak rozita untk hari persandingan dan hari ni adie mekap untuk fotoshoot pulak... jom layan gambar...

kak rozita (sebelum)
kak rozita & hubby
make up done by adie






dapatkan lebih gambar di ADIMUSLIM BRIDAL HOUSE