.::FoLLoW Me::.

.::Adie Muslim'z::.

Saturday, May 29, 2010

make up persandingan sofi & ain

selamat pengantin baru sofi & ain
tarikh : 29 mei 2010
lokasi : hulu bernam
make up & hair do : adie
pakej andaman : sri andaman nor
fotografer : miji

mudenye mereka dah kahwin.. erk, adi ble lagi? hehehe.. jom layan gambar

ain (sebelum)

selepas.. hah tu die.. tunjukan padu maut dari pengantin perempuan hehehe...



di atas pelaminan
makan berdamai



di tasik proton eheheh... outdoor





Saturday, May 15, 2010

IMBAUAN ~ ADIE TOUCH (part 3)










FIESTA RAMPAI PENGANTIN "make up junior contest 2010"

alhamdulilah kali ni rezeki berpihak kepada adie untuk dinobatkan sebagai juara dalam pertandingan make up pengantin kali ni... thanks kepada semua yg banyak bagi kata semangat dan membantu... especially pada abg yus, ckg mahat, ckg aishah, kak shila dll... malas nak cerita panjang2... jadi jom layan gambar hehehe..... dapatkan lebih gambar kat FB adie ok!

make up : adie
hair do : adie + abg yus
busana : adie
model : farahdeelazety

fara (sebelum)

in progress... time untuk mekap diberi 1 jam 15 minit...

ini hasilnye.. wiwiwiwiii...

catwalk time...











Sunday, May 9, 2010

POSTER LENGGOK AZIZAH

akhirnya siapla poster lenggok azizah ni...kredit to izad syah yg menyiapkan poster ni... dan saksikan adie dan lain-lain berlakon kat UMS nanti yer... dlm sebok2 berlatih sempat gak cilok wat part time mekap pengantin hihihi.... thanks pada kak che lah, kak awin, dan kak yam sebab faham keje adie hihihihihi.....


Saturday, May 8, 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU "TIRA & NUAR"

make up for perkahwinan tira & anuar
8 mei 2010
slim river, perak
pakej perkahwinan sri andam nor, tanjung malim, perak.
make up done by adie
tema kelabu putih

hehehehe umor mereka suami isteri sangat muda 22 tahun... sama dengan umor adie hehehe... tapi adie je belum kawen-kawen lagi... papepon adie doakan tira & nuar bahagia hingga ke akhir hayat.. aminnn.. jom layan gambar..

tira (sebelum)
ondaway nak siap....
done~~ kaler kelabu... i like it...
berarak pegi pelamin
gambar-gambar di atas pelaminan..
interprame sket hehehehhe....





persalinan gaun for potong kek...



malamnye... mekap untuk 3 persalinan... letih tapi best... family diorang ramah, jadi kurang rase penat.. hehehe... ni persalinan jawa...



persalinan cheong sam..



persalinan india bollywood...