.::FoLLoW Me::.

.::Adie Muslim'z::.

Saturday, July 17, 2010

majlis perkahwinan nas & kumi

make up nikah dan majlis persandingan kumi suzuki (safiyyah-nama islam) & nas
tarikh : 17 julai 2010
lokasi : kondominium selayang point & ideal convention centre selayang
pakej andaman : isnain galleria (kak emi 0173354524)
make up & hair do : adie

kali ni adie dapat job dari kak emi... sebenarnya, dah banyak kali kak emi ni call adie & nak mintak adi make up untuk customer die.... tapi disebabkan bridal lain dah booking adie awal2 dan alhamdulilah sampai bulan disember rezeki adie x putus2... dan hari ni 1st job adie under isnain galleria (kak emi)... dapat pulak pengantin dari jepun... dan pengantin ni rupanyer penyanyi jepun kumi suzuki... so sesape yg follow artis2 jepun mesti anda kenal pengantin ni... hehehe... paling x dapat lupa time mekap nikah.. bile die tengok muke die lepas dimekap, si kumi ni bitau adi "adi, my face look like malay women... thanks yar..".. adie hanya mampu tersenyum... dan untuk malamnya kumi atau nama islamnya safiyyah nak adie make up kasi nampak muke japanese die... so shading light2 jer... ok jom layan gambar....

kumi (make up nikah)

kumi & nas (persandingan dan dinner)






dapatkan lebih gambar kat FB adie k..---> ADIMUSLIM BRIDAL HOUSE

No comments: